Att servera under en kongress vecka
Hotellet har under en veckas tid lite mer haft en Kongress men folk från många olika delar av världen ( vissa bara italiensk talande ) vissa kan engelska,jag har haft kontakt med dom under frukost, coffé break och Lunch/Dinner. man får då tala med korta meningar och peka en del.
Att jobba med serveringen till en grupp på ca 30 personer blir oftast hektiskt en kort tid och sakta men säkert blir det mindre och mindre att göra....
Då är det bra att ha glada arbetskamrater, sådana som alltid får en att skratta/le, som gör så man förstår vad som skulle kunna göra timmen att gå lite fortare ( för vår del genom arbete ) dom jag jobbade med idag var verkligen toppen och här kommer en kort presentation.
I ordning från vänster :
Luca ( jobbar som extra personal ca 1 år )
Alvaro ( jobbar som bartender/ servitör, jobbat ca 7 år )
Ivo (jobbat ca 18 år )
pga dåligt nät så kanske inte bilden visas
// Maja