italien.webblogg.se

Vi är tre tjejer som går på Hotell- och Turismprogrammet på De la Gardiegymnasiet i Lidköping och ska åka till Pescara, Italien för att ha praktik under drygt fyra veckor.

Lördags skoj i Pescara

Publicerad 2014-10-04 22:00:00 i Allmänt,

När vi var ute på en shoppingrunda i Pescara så märkte vi att det var en massa marknadsstånd lite här och var. Vi såg även gatuartister, en modeuppvisning för barnkläder, tält med föreningar som unicef, aktiviteter för barn så som trampolin, volleyboll, karuseller och fotboll.
 
När vi blev upphämtade utav Marco så berättade han att på helgerna brukar det vara marknad i ''Pescara downtown'' men att det är mycket mer när det är sommar. Jag tyckte personligen att det var jätte mycket folk nu men tydligen är det inget i jämnförelse med vad det brukar vara. 
 
Vad jag har hört så är Pescara ett sommarställe för Italienare men om man jämnför den här eftermiddagen/kvällen med dem som jag har spenderat på semesterorter så som på Mallorca så är det ganska likt. Det är mysigt att gå där, titta in i affärer, äta något gott och få underhålling lite här och var. 
 
Detta var en spontantripp men det blev också en mycket lyckad kväll.
 
 
/Louise

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela