italien.webblogg.se

Vi är tre tjejer som går på Hotell- och Turismprogrammet på De la Gardiegymnasiet i Lidköping och ska åka till Pescara, Italien för att ha praktik under drygt fyra veckor.

Hotellrummen

Publicerad 2014-09-27 12:52:00 i Allmänt,

Vi har fått gå runt på en rundvandring på hotellet med hotell managern. VI fick se olika rumstyper, allt från sviter till standardrum. Skillnaden på standard är väldigt stor. Vissa rum har också en del negativa sidor, som till exempel att det är en outhärdlig röklukt. Hotell managern själv tycker även att många av rummen behövs renoveras en del för att hålla standarden och för att de verkligen ska kunna ta det höga pris de gör. 
 
Ett standardrum kostar ungefär 130 Euro per natt
Junior suiten kostar ungefär 300 Euro per natt 
Master suiten kostar ungefär 600 Euro per natt 
 
Hotellrummens utrustning varierar naturligtvis beroende på vilken rumstyp man bor i. I de enklare rummen finns TV, eget trådlöst internet, telefon. 
I hotellets suiter finns det allt som finns i de enklare rummen plus kaffekokare och lite andra sådana grejer. För övrigt är det inte mycket som skiljer förutom att suiternas TV och annan utrustning är bättre kvalitet. 
Suiterna är även mycket större, med sovrum och vardagsrum uppdelat. Suiterna har också mycket finare inredning. Badrummen skiljer även en del, de har mycket bättre kvalité på all utrustning och nyrenoverade och finare möbler. De dyrare rummen brukar även ha tillgång till balkong. 
  
/ Julie
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela