italien.webblogg.se

Vi är tre tjejer som går på Hotell- och Turismprogrammet på De la Gardiegymnasiet i Lidköping och ska åka till Pescara, Italien för att ha praktik under drygt fyra veckor.

Första praktik dagen

Publicerad 2014-09-16 22:32:47 i Allmänt,

Idag var det första dagen då vi började med praktiken och jag hade kvällspasset i restaurangen. Där fick jag bland annat diska, servera, plocka av bord och hjälpa till i baren. 
 
Idag var det tyvärr inte mycket gäster och där av var det inte mycket att göra men personalen berättade att det skulle bli fullt upp och göra nästa vecka. Jag kan tycka att det är skönt att det är lugnt de första dagarna så man kommer in i det och gör bra ifrån sig.
 
Något som jag har märkt är att Italienare dricker mycket expresso och frågar jämnt om man vill ha en kopp. Som kaffe drickare är det mycket tacksamt. För övrigt är personalen jätte trevliga och skojar lite med en då och då, även fast de flesta inte kan någon engelska så gör dom sig lättförstodda med att försöka tala engelska eller använda kropp/tecken språk. Så kortfattat, bra förat dag :)
 
 
/Louise

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela