italien.webblogg.se

Vi är tre tjejer som går på Hotell- och Turismprogrammet på De la Gardiegymnasiet i Lidköping och ska åka till Pescara, Italien för att ha praktik under drygt fyra veckor.

Staden Pescara

Publicerad 2014-09-23 20:34:05 i Allmänt,

Hotellet som vi jobbar på ligger i "byn" / staden Francavilla, eller om man ska vara exakt så ligger den på gränsen mellan den större staden Pescara och byn Francavilla. Byn är inte allt för stor och det finns mest bara restauranger och lite mindre affärer som är privatägda, ( brukar resultera i att det är högre priser ), Därför tar många bussen in till Pescara.
 
Det finns ju alltid nackdelar med att vara i ett land som Italien och för min del skulle väl jag kunna säga dom höga priserna, dom flesta butikerna är märkesbutiker vilket innebär att en vanlig tröja kan gå på 1000 kr och det kan få mig att hicka till, man får helt enkelt leta till skosulorna är utslitna för att hitta dom lagom stora affärerna med "normala" priser, ( man vill ju inte blir helt ruinerad ).
 
Pescara centrum är en fin del, lagom med affärer, hyfsade restauranger och man kan även se havet mellan husen, att kunna kombinera, lyx, lugn och samtidigt mat är något vi i Sverige enligt mig brukar misslyckas med, så Pescara får tummen upp!
 
 
// Maja
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela